Bewaken en Beveiligen Consultancy VOF

KvK-nummer 70485968

 

Noodknop voor ouderen en hulpbehoevenden met gratis polsband met draadloze noodknop


Heeft of kent u een dierbare die hulpbehoevend is en die gebruik wil maken van een alarmeringsmiddel? Of u bent zelf hulpbehoevend en wilt iemand snel kunnen alarmeren? Dan is de GSM noodknop voor ouderen of hulpbehoevenden met gratis draadloze noodknop aan polsband de oplossing voor u. De aanschafprijs is minimaal en het resultaat op 100% bereikbaarheid. Zodra de noodknop geactiveerd wordt door de hulpbehoevende belt deze met maximaal 5 telefoonnummers. U kunt deze telefoonnummers zelf kiezen. Indien de eerste telefoonoproep niet beantwoord wordt dan belt de noodknop met het tweede nummer etc. 

De polsband (draadloos) wordt gratis meegeleverd. Handig voor de hulpbehoevenden om te dragen voor activiteiten in en rond het huis. De polsband is immers gekoppeld aan de GSM noodknop centrale.

Weg met de dure groene/rode kruis of thuishulp noodknoppen met kostbare abonnementen. Tevens een ingebouwde microfoon in de GSM noodknop zodat de ontvanger kan meeluisteren wat er in de woning gebeurt. 2 jaar garantie. De GSM noodknop heeft een ingebouwde back-up accu indien de stroom uitvalt. Exclusief de sim-kaart. Tegen meerprijs kunnen wij ook de sim-kaart met beltegoed leveren.


 

E-mailen
Bellen
Map
Info