Bewaken en Beveiligen Consultancy VOF

KvK-nummer 70485968

 

Bewaken en Beveiligen Consultancy VOF

 Een alarminstallatie of camerabeveiligingssysteem voor thuis of op kantoor kan ook uitkomst bieden. Een alarminstallatie beschermt niet alleen uw privé bezit maar ook uw bedrijfs- en klantgegevens waardoor de privacy van uw klanten ook gewaarborgd is. Onze alarminstallaties zijn ook geschikt voor buurtpreventie: u kunt de alarmmeldingen namelijk doorschakelen naar uw buren of andere buurtbewoners (max 10 nummers). Hier zijn geen kosten aan verbonden, alleen bel- of sms kosten van uw vaste telefoonlijn of simkaart. Indien gewenst kunnen wij uw alarminstallatie ook doorschakelen naar een particuliere meldkamer.

***ALARMINSTALLATIES EN ACCESSOIRES***

Met toebehoren

GSM Noodknop + gratis polsband met draadloze noodknop

GSM noodknop met extra noodknop aan polsband

**NU IN DE AANBIEDING** GSM noodknop voor ouderen of hulpbehoevenden

Heeft of kent u een dierbare die hulpbehoevend is en die gebruik wil maken van een alarmeringsmiddel? Of u bent zelf hulpbehoevend en wilt iemand snel kunnen alarmeren? Dan is de GSM noodknop voor ouderen of hulpbehoevenden met gratis draadloze noodknop aan polsband de oplossing voor u. De aanschafprijs is minimaal en het resultaat op 100% bereikbaarheid. Zodra de noodknop geactiveerd wordt door de hulpbehoevende belt deze met maximaal 5 telefoonnummers. U kunt deze telefoonnummers zelf kiezen. Indien de eerste telefoonoproep niet beantwoord wordt dan belt de noodknop met het tweede nummer etc.

De polsband (draadloos) wordt gratis meegeleverd. Handig voor de hulpbehoevenden om te dragen voor activiteiten in en rond het huis. De polsband is immers gekoppeld aan de GSM noodknop centrale.

Weg met de dure groene/rode kruis of thuishulp noodknoppen met kostbare abonnementen. Tevens een ingebouwde microfoon in de GSM noodknop zodat de ontvanger kan meeluisteren wat er in de woning gebeurt. 2 jaar garantie. De GSM noodknop heeft een ingebouwde back-up accu indien de stroom uitvalt. Exclusief de sim-kaart. Tegen meerprijs kunnen wij ook de sim-kaart met beltegoed leveren.

**simkaart niet meegeleverd


Artikelnummer:
BBC201441
Prijs:
€ 169,00
Inbegrepen btw 21%
€ 29,33

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingOns credo luidt: Alarminstallaties moeten voor iedereen betaalbaar zijn. Bewaken en Beveiligen Consultancy zorgt daar voor. Indien u bij ons een alarminstallatie met accessoires besteld wordt deze als dit bij het product staat aangegeven gratis door een van onze monteurs gemonteerd en geïnstalleerd in Nederland en België.* (zie noot onderaan deze pagina) Op alle door ons geleverde producten zit 2 jaar garantie indien deze door ons geïnstalleerd en gemonteerd worden. In alle overige gevallen geldt 1 jaar garantie. Indien u de alarminstallatie zakelijk aanschaft is de btw en de alarminstallatie in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar. Onze alarminstallaties zijn ook geschikt voor buurtpreventie: u kunt de alarmmeldingen namelijk doorschakelen naar uw buren of andere buurtbewoners (max 10 nummers). Hier zijn geen kosten aan verbonden, alleen bel- of sms kosten van uw vaste telefoonlijn of simkaart.

* Gratis montage in Nederland en België. Voor Duitsland wordt een meerprijs afhankelijk van de afstand opgemaakt.